Catering
This is the page description.
Bygdø Kolonial
Catering med det lille ekstra
— MEny —
Lekre smaker basert på sesongens friske råvarer
—Tapasmeny—
*Brød
*Aioli
*Caprese salat
*Pasta salat
*Laks sashimi m wasabimayo/ponzu/sjøgress
*Wonton m kamskjelltartare/estragon
*Vitello tonnato
*Grønn salat
På forespørsel
—3 retterS kjøtt—
*flambert kveite sashimi- ponzu- pepperrot
*indrefilet av okse- brent gulrotpure-steinsopp-kryddersaus
*sjokolade fondant m sorbet
På forespørsel
—3 retterS fisk —
*kamskjell-blomkålpure-kapers/rogn
*ishavsrøye-sellerirot/pære pure- vierge m hvitløk
*pasjonsfrukt panna cotta
På forespørsel
/// + 800,- per time for kokk på stedet /// + 400,- for annen serveringshjelp
— Chefs choice FEM retters —
* grillet sjøkreps
*piggvar –blomkål--caviar
*fransk skogsdue-jordskokk-kål-kryddersaus
*3 typer ost-kjeks-marmelade
*financier, sjokolademousse, sjokolade jord, bringebær
På forespørsel
— GRYTERETTER —
Gryteretter(minimum 15 personer)
* boeuf bourguignon 299,- per pers -
* kyllinggryte 249,- per pers -
* fiskesuppe 249,- per pers-
* viltgryte m tyttebær 299,- per pers -
* chili con carne 299,- per pers -
* bacalao 299,- per pers -
alle retter serveres med poteter /ris/ brød(fiskesuppe)
— Spekematsanretning (tapasfat) —
*spekeskinke/ pølser
*oster
*marmelade
*artiskokker
*oliven
*valencia mandler
*mozzarella/tomat/basilikum
*brød
*aioli
På forespørsel
(minimum 8 personer)
— omakase meny —
*Piggvar m fenikkel, burre blanc/kapers, caviar
*Dåhjort, rødbet/kepaløkpure, steinsopp, marc o polo saus
*Sjokolade panna cotta, krystallisert hvit sjokolade, bringebærsorbet
På forespørsel
— Festmeny —
*Torsk, blomkål, vierge saus (soya/kapers/hvitløk/persille)
*Andebryst, gulrotpure, boccolini, appelsinsaus
* Sjokoladefondant m friske bær
På forespørsel