Delikatesser fra hele verden på Bygdøy – Når smaken teller!

IMG_4406.jpeg

Catering

This is the page description.

Bygdø Kolonial
Catering med det lille ekstra

—  MEny  —

Lekre smaker basert på sesongens friske råvarer
 

—Tapasmeny—

*Brød
*Aioli
*Caprese salat
*Pasta salat
*Laks sashimi m wasabimayo/ponzu/sjøgress
*Wonton m kamskjelltartare/estragon
*Vitello tonnato
*Grønn salat

På forespørsel


 

—3 retterS kjøtt—

*flambert kveite sashimi- ponzu- pepperrot

*indrefilet av okse- brent gulrotpure-steinsopp-kryddersaus

*sjokolade fondant m sorbet

På forespørsel

—3 retterS fisk —

*kamskjell-blomkålpure-kapers/rogn

*ishavsrøye-sellerirot/pære pure- vierge m hvitløk

*pasjonsfrukt panna cotta

På forespørsel

 

/// + 800,- per time for kokk på stedet /// + 400,- for annen serveringshjelp

 

— Chefs choice FEM retters —

* grillet sjøkreps

*piggvar –blomkål--caviar

*fransk skogsdue-jordskokk-kål-kryddersaus

*3 typer ost-kjeks-marmelade

*financier, sjokolademousse, sjokolade jord, bringebær

På forespørsel


— GRYTERETTER  —

Gryteretter(minimum 15 personer)

* boeuf bourguignon 299,- per pers -

* kyllinggryte 249,- per pers -

* fiskesuppe 249,- per pers-

* viltgryte m tyttebær 299,- per pers -

* chili con carne 299,- per pers -

* bacalao 299,- per pers -

alle retter serveres med poteter /ris/ brød(fiskesuppe) 


— Spekematsanretning (tapasfat) —

*spekeskinke/ pølser
*oster
*marmelade
*artiskokker
*oliven
*valencia mandler
*mozzarella/tomat/basilikum
*brød
*aioli

På forespørsel

(minimum 8 personer)

 

— omakase meny —

*Piggvar m fenikkel, burre blanc/kapers, caviar

*Dåhjort, rødbet/kepaløkpure, steinsopp, marc o polo saus

*Sjokolade panna cotta, krystallisert hvit sjokolade, bringebærsorbet

På forespørsel

— Festmeny —

*Torsk, blomkål, vierge saus (soya/kapers/hvitløk/persille)

*Andebryst, gulrotpure, boccolini, appelsinsaus

* Sjokoladefondant m friske bær

På forespørsel